Over mij

Mijn naam is Nikki van der Meulen, sinds 2016 afgestudeerd als neuropsycholoog aan de Universiteit van Utrecht. Na mijn afstuderen ben ik aan de slag gegaan als psycholoog met als grote wens om mijn eigen praktijk op te starten om mensen te helpen die net tussen wal en schip vallen op het gebied van hulpverlening. Omdat mijn motto in mijn leven is “kan niet bestaat niet” is de praktijk Choices Coaching tot stand gekomen en werk ik er nu met veel plezier aan.

Choices Coaching is ontstaan omdat mijn jeugd voor mij een enorme emotionele achtbaan is geweest met keer op keer nieuwe keuzes en uitdagingen. Pesterijen, onzekerheden en faalangst hebben mij het gevoel gegeven anders te zijn dan mijn leeftijdsgenoten. Ik was geraakt door deze emoties en door het gedrag van mijn leeftijdsgenoten. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik hier meer over ben gaan leren en de jongeren van nu, gedurende deze lastige periode, wil helpen. Naast deze ervaringen heb ik een grote bewondering voor het brein gekregen. Ik ben mezelf daarom gaan verdiepen in het puberbrein. Het puberbrein is onderhevig aan een groot aantal veranderingen wat bijna alle gevoelens en gedragingen van deze moeilijke periode kan verklaren. Het heeft mij geholpen om mezelf in die periode beter te leren begrijpen

Naast mijn werkzaamheden voor Choices Coaching werk ik als POH-GGZ (praktijkondersteuner huisarts geestelijke gezondheidszorg).

Deze ervaringen en mijn kennis als afgestudeerd neuropsycholoog en jongerencoach zet ik in om jou te helpen! Lees op mijn website voor wie Choices Coaching is en hoe ik jou kan helpen.

Nikki van der Meulen
PSYCHOLOOG NIP

NIP210_NIP_Psycholoog_zwart_klein


Opleidingen.

Bachelor Psychologie, BSc.
Master Neuropsychologie, MSc.
Basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD)
Gediplomeerd jongerencoach
Gediplomeerd opvoedcoach


Cursussen.

Behandeling van een negatief zelfbeeld (COMET training)

Oplossingsgerichte Therapie