Prins Bernhardlaan 76 2405 VT Alphen aan den RIjn
0616419555
info@choicescoaching.nl

Aanbod

Wat houdt het online behandeltraject in?

Je hoeft niet meer te wachten op je afspraak, er zijn geen wachtlijsten en je kan aan de slag wanneer je zelf wilt. Online behandelen is de nieuwe manier van hulpverlening. Aan de hand van online interventies hou ik samen met jou in de gaten hoe het gaat en zal ik kritisch met je mee kijken. Naast het online programma kan je uiteraard ook altijd een (beeld)belsessie met mij inplannen om dieper op wat zaken in te gaan. In het online behandeltraject kan je in ieder geval altijd contact met mij opnemen en binnen 24 uur zal ik je vragen beantwoorden.

  • Je wordt binnen 24 uur geholpen met je problemen zonder daarvoor een afspraak te maken. Aangezien emoties van moment tot moment sterk kunnen wisselen is het fijn om op het moment dat je somber bent een psycholoog hebt die je kan helpen om met je problemen om te gaan.
  • Online interventies, per module zijn er 8 interventies. Hierbij wordt gebruik gemaakt van CGT, COMET en vooral veel psycho-educatie. De interventies eindegen met opdrachten zodat je zelf aan de slag kan.
  • Binnen het online behandeltraject is er ook een openbaar chatgebied waarin jullie met elkaar kunnen chatten in groepchats. Je kan, wanneer je dit zou wensen, in een groep terecht komen met personen die met dezelfde problematiek rondlopen als waar jij mee rondloopt.
  • Naast chatten is het ook mogelijk om met mij, op afspraak en tegen betaling (€62,50 voor 50 minuten), te (beeld)bellen.
  • Binnen het behandeltraject zal ik ook veel informatie met je delen over de klachten die bij jou van toepassing zijn. Psycho-educatie is een belangrijk onderdeel in je herstel.

Het online behandeltraject vindt plaats in een beveiligd systeem (www.pluform.nl), waarin veilig informatie uitgewisseld kan worden. Op de site kan je een kijkje nemen hoe het systeem eruit ziet.


Welke trajecten zijn er?

Er zijn drie trajecten die je kan volgen met ieder zijn eigen inhoud:

  • Negatief zelfbeeld
  • Somberheidsproblematiek
  • Angst/stress/paniek

→ In principe duren de modules 2 maanden (8 interventies), maar aangezien je op je eigen tempo te werk kan gaan betaal je per maand. De kosten zijn €119,95 per maand incl. BTW. Voor dit bedrag krijg je toegang tot de module (je krijgt toegang tot de volgende interventie na het afsluiten van de vorige interventie), je kan wanneer het jou uitkomt contact opnemen met mij, ik volg je stappen nauwkeurig en zal kritisch met je meedenken, je krijgt toegang tot online openbaar chatgebied met lotgenoten en je kan tegen betaling met mij (beeld)bellen. Je kan per maand opzeggen.

→ Voor €89,- kan je de module kopen volgen zonder één op één begeleiding. Je kan wel altijd een (beeld)bel afspraak plannen tegen betaling van €62,50 voor 50 minuten. Je krijgt de module in één keer tot je beschikking en kan er zelf mee aan de slag.


*Choices Coaching levert (para)medische gezondheidsdeskundige verzorging van de mens met als voornaamste doel de bescherming, instandhouding of herstel van de gezondheid van de mens. De gezondheidsdeskundige dienst wordt persoonlijk en rechstreeks via elektronische weg verricht aan de individuele cliënt.