Prins Bernhardlaan 76 2405 VT Alphen aan den RIjn
0616419555
info@choicescoaching.nl

Aanbod

Doe nu mee aan de pilot !

Wat houdt het online behandeltraject in?

Je hoeft niet meer te wachten op je afspraak, er zijn geen wachtlijsten en je kan aan de slag wanneer je zelf wilt. Online behandelen is de nieuwe manier van hulpverlening. Aan de hand van online interventies hou ik samen met jou in de gaten hoe het gaat en zal ik kritisch met je mee kijken. Naast het online programma kan je uiteraard ook altijd een (beeld)belsessie met mij inplannen om dieper op wat zaken in te gaan. In het online behandeltraject kan je in ieder geval altijd contact met mij opnemen en binnen 24 uur zal ik je vragen beantwoorden.

  • Je wordt binnen 24 uur geholpen met je problemen zonder daarvoor een afspraak te maken. Aangezien emoties van moment tot moment sterk kunnen wisselen is het fijn om op het moment dat je somber bent een psycholoog hebt die je kan helpen om met je problemen om te gaan.
  • Online interventies, per module zijn er 8 interventies. Hierbij wordt gebruik gemaakt van CGT, COMET en vooral veel psycho-educatie. De interventies eindegen met opdrachten zodat je zelf aan de slag kan.
  • Binnen het online behandeltraject is er ook een openbaar chatgebied waarin jullie met elkaar kunnen chatten in groepchats. Je kan, wanneer je dit zou wensen, in een groep terecht komen met personen die met dezelfde problematiek rondlopen als waar jij mee rondloopt.
  • Naast chatten is het ook mogelijk om met mij, op afspraak en tegen betaling (€62,50 voor 50 minuten), te (beeld)bellen.
  • Binnen het behandeltraject zal ik ook veel informatie met je delen over de klachten die bij jou van toepassing zijn. Psycho-educatie is een belangrijk onderdeel in je herstel.

Het online behandeltraject vindt plaats in een beveiligd systeem (www.pluform.nl), waarin veilig informatie uitgewisseld kan worden. Op de site kan je een kijkje nemen hoe het systeem eruit ziet.


Wat houdt de pilot in?

Als POH-GGZ en psycholoog merk ik dat men steeds meer en sneller behoefte heeft aan psychologisch advies, maar dan liever wel op hun eigen moment en in hun eigen tempo. Dat is nu mogelijk!

Online krijg je toegang tot in totaal 8 interventies om aan jouw persoonlijke hulpvraag te werken en daarnaast kan je ook nog wanneer het jou uitkomt digitaal contact opnemen met mij als psycholoog. Ik help en begeleidt je door het gehele traject.

Aangezien het een nieuw idee betreft zet ik een pilot op om met een aantal mensen hiermee aan de slag te gaan, uiteraard voor een leuk prijsje!

De pilot module waar je je nu voor op kan geven betreft somberheid. Heb je last van depressieve gevoelens, heb je weinig zin om dingen te ondernemen, kom je lastig je bed uit, slaapproblemen, minder belangstelling? Meld je dan aan via het aanmeldformulier. 

OP=OP

De kosten om deel te nemen aan de pilot bedraagt nu dus maar €35,- p.m. incl. BTW (i.p.v. €119,95) met alle hierboven genoemde opties.


(beeld)bel afspraken

Je kan daarnaast altijd een (beeld)bel afspraak plannen tegen betaling van €62,50 voor 50 minuten. Neem allereerst vrijblijvend contact op om een gratis intake te plannen.


*Choices Coaching levert (para)medische gezondheidsdeskundige verzorging van de mens met als voornaamste doel de bescherming, instandhouding of herstel van de gezondheid van de mens. De gezondheidsdeskundige dienst wordt persoonlijk en rechstreeks via elektronische weg verricht aan de individuele cliënt.