Aanbod

Wat houdt een online behandeltraject in?

Je hoeft niet meer te wachten op je afspraak, er zijn geen wachtlijsten en je kan aan de slag wanneer je zelf wilt. Online behandelen is de nieuwe manier van hulpverlening. Aan de hand van online interventies hou ik samen met jou in de gaten hoe het gaat en zal ik kritisch met je mee kijken. Naast het online programma kan je uiteraard ook altijd een (beeld)belsessie met mij inplannen om dieper op wat zaken in te gaan. In het online behandeltraject kan je in ieder geval altijd contact met mij opnemen en binnen 24 uur zal ik je vragen beantwoorden.

  • Je wordt binnen 24 uur geholpen met je problemen zonder daarvoor een afspraak te maken. Aangezien emoties van moment tot moment sterk kunnen wisselen is het fijn om op het moment dat je somber bent een psycholoog hebt die je kan helpen om met je problemen om te gaan.
  • Online interventies, per module zijn er 8 interventies. Hierbij wordt gebruik gemaakt van CGT, COMET, oplossingsgerichte therapie en vooral veel psycho-educatie. De interventies eindigen met opdrachten zodat je zelf aan de slag kan.
  • Binnen het online behandeltraject is er ook een openbaar chatgebied waarin jullie met elkaar kunnen chatten in groepchats. Je kan, wanneer je dit zou wensen, in een groep terecht komen met personen die met dezelfde problematiek rondlopen als waar jij mee rondloopt.
  • Naast chatten is het ook mogelijk om met mij, op afspraak en tegen betaling (€62,50 voor 50 minuten), te (beeld)bellen.
  • Binnen het behandeltraject zal ik ook veel informatie met je delen over de klachten die bij jou van toepassing zijn en zal ik je opdrachten meegeven om zo steeds dichter bij je doel te komen. Psycho-educatie is een belangrijk onderdeel in je herstel.

Het online behandeltraject vindt plaats in een beveiligd systeem (www.pluform.nl), waarin veilig informatie uitgewisseld kan worden. Op de site kan je een kijkje nemen hoe het systeem eruit ziet.


Waarom online?

Als POH-GGZ en psycholoog merk ik dat men steeds meer en sneller behoefte heeft aan psychologisch advies, maar dan liever wel op hun eigen moment en in hun eigen tempo. Dat is nu mogelijk!

Online ga je aan de slag om aan jouw persoonlijke hulpvraag te werken en daarnaast kan je ook nog wanneer het jou uitkomt digitaal contact opnemen met mij als psycholoog. Ik help en begeleid je door het gehele traject. Allereerst plannen we een intake gesprek om de klachten in kaart te brengen. Je komt in aanmerking voor het online programma wanneer het lichte/matige klachten betreft. Bij matige tot ernstige klachten raad ik je aan contact op te nemen met de huisarts.

Heb je last van depressieve gevoelens, heb je weinig zin om dingen te ondernemen, kom je lastig je bed uit, slaapproblemen, minder belangstelling voor mensen en dingen? of heb je juist last van onverklaarbare angst? paniekaanvallen waarbij je gaat hyperventileren, zweten en hartkloppingen krijgt? Meld je dan aan via het aanmeldformulier. 


Losse (beeld)bel afspraak

Je kan daarnaast altijd een (beeld)bel afspraak plannen tegen betaling van €62,50 voor 50 minuten. Neem allereerst vrijblijvend contact op om een gratis intake te plannen en erachter te komen of Choices Coaching wat voor jou is.


*Choices Coaching levert (para)medische gezondheidsdeskundige verzorging van de mens met als voornaamste doel de bescherming, instandhouding of herstel van de gezondheid van de mens. De gezondheidsdeskundige dienst wordt persoonlijk en rechstreeks via elektronische weg verricht aan de individuele cliënt.